امروز: چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶
اداره کل استاندارد استان قم

شروع طرح ویژه کنترل اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان در استان قم

bazar1

طرح ویژه کنترل اقلام پر مصرف ماه مبارک رمضان در استان قم کلیدخورد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان قم، مهندس واعظی پور بابیان این مطلب افزود:

 باعنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و لزوم توجه به سلامت مردم ، در این ماه پر خیر و برکت ، طرح ویژه کنترل اقلام پر مصرف ماه مبارک در استان قم با حضور بازرسان این اداره کل آغاز شد .

مدیرکل استاندارد استان قم ادامه داد:

در این طرح انواع فرآورده هایی که بیشترین مصرف را در سبد غذایی مردم دارد مورد بازرسی و نظارت دقیق این اداره کل قرار می گیرد و در صورت مشاهده موارد بحرانی ، از تولید و عرضه آنها جلوگیری به عمل خواهد آمد .

وی همچنین فرآورده ها و  فاکتور های مورد کنترل در این طرح را به شرح ذیل اعلام کرد .

زولبیا و بامیه) از حیث پرکسید روغن استخراجی در مقایسه با عدد ۵ میلی اکی و الان در کیلوگرم( ، روغن های خوراکی خانوار و سرخ کردنی (از حیث فاکتورهای بحرانی فیزیک و شیمیایی) ، شکر (از حیث فاکتورهای بحرانی فیزیک و شیمیایی) ، انواع زعفران (از نظر کنترل رنگ ) (از حیث  رنگ غیر مجاز) ، جعبه های مقوایی مورد استفاده در قنادی ها (از حیث وزن)، خرما (از حیث فاکتور های فیزیک و شیمیایی)، کشک مایع ، شیر پاستوریزه  و پنیر تازه(از حیث فاکتور های بحرانی)

لازم به ذکر است این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت .

روابط عمومی اداره کل استاندارد استان قم ۹۳۰۴۰۷

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر کپچا

*

Powered by WordPress | Theme Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to bazanoclegowa.republika.pl/, Hockey Trade Rumors and Free WordPress Themes 2012
طراحی سایت و بهینه سازی توسط خورشید تابان الکا
کلیه حقوق محفوظ است. | © 2017 اداره کل استاندارد استان قم