امروز: یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶
اداره کل استاندارد استان قم

در دیدار رئیس اتحادیه نانوایان قم با مدیر کل استاندارد عنوان شد : لزوم همکاری و هم افزایی با استاندارد در جهت افزایش کیفیت نان

nanvaii

مدیر کل استاندارد استان گفت : موضوع سلامت و کیفیت نان امروز بیش از پیش مورد توجه استاندارد است و هدف گذاری مناسبی در جهت تحقق این امر صورت گرفته است که با مشارکت نهاد ها و دستگاه های ذیربط منجر به نتیجه مطلوب خواهد شد .

منصور فرزانه ضمن تشکر از اقدامات ریاست جدید اتحادیه صنف نانوایان قم در راستای بهبود کیفیت نان تولیدی افزود : با توجه به کاهش میزان سبوس گیری آرد مورد استفاده در نانوایی ها ، کیفیت نان تولیدی در استان نسبت به گذشته وضعیت بهتری پیدا کرده است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز اقدامات موثری باید انجام شود .

ایشان خاطر نشان کرد : در گذشته میزان سبوس گیری آرد در استان تا مرز ۲۰  درصد هم پیش رفته بود که خوشبختانه با اقدامات مفیدی که در استان انجام شد این میزان به ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد و ما امیدواریم به زودی شاهد کاهش میزان سبوس گیری به ۱۲ درصد ، حد استاندارد باشیم .

او گفت : اداره کل استاندارد از هیچ کمکی در جهت رسیدن یه این هدف فروگذار نخواهد کرد و از ظرفیت های قانونی خود در تحقق این مهم استفاده خواهد کرد .

گفتنی است در این دیدار مباحث تخصصی حوزه آرد و نان از جمله دستگاه های پخت نان ، افزودنی های غیر مجاز و مواردی از این دست نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر کپچا

*

Powered by WordPress | Theme Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to Bazanoclegowa.republika.pl, Hockey Trade Rumors and Free WordPress themes gallery
طراحی سایت و بهینه سازی توسط خورشید تابان الکا
کلیه حقوق محفوظ است. | © 2018 اداره کل استاندارد استان قم