امروز: شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷
اداره کل استاندارد استان قم

برگزاری جلسه بررسی فرآیند صدور نشان استاندارد حلال محصولات کشاورزی

kesharvarzi

جلسه بررسی فرآیند صدور پروانه کاربرد نشان استاندارد حلال محصولات کشاورزی با حضور حجه الاسلام والمسلمین صالح آبادی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه جهاد کشاورزی استان قم و تهران ، نماینده سازمان دامپزشکی و صنعت معدن و تجارت استان در اداره کل استاندارد استان برگزار شد .

مدیر کل استاندارد استان گفت : در سال گذشته با تلاش و همکاری حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی ، اولین پروانه کاربرد نشان استاندارد حلال در کشور برای یکی از واحد های بسته بندی طیور استان قم صادر شد که حکایت از اهمیت استان و اهتمام ویژه به موضوع استاندارد حلال دارد .

منصور فرزانه افزود : علاوه بر دام و طیور که در سالهای گذشته بیشتر مورد توجه بوده است ، سه فرآورده پسته ، زعفران و خرما نیز از سوی سازمان ملی استاندارد برای طی مراحل استاندارد سازی حلال در دستور کار قرار گرفته است .

ایشان خاطر نشان کرد : در استاندارد حلال که به شماره ۱۲۰۰۰ تدوین شده به طور کلی به چهار موضوع طهارت شرعی ، مواد اولیه مصرفی ، افزودنی ها و منشاء حلیت آنها و همچنین ذبح شرعی که بیشتر با دام و طیور ارتباط دارد پرداخته شده است .

فرزانه گفت : استانهای مختلف کشور به فراخور ظرفیت ها و پتانسیل های موجود خود می توانند فرآورده های جدیدی را برای انجام فرآیند صدور نشان استاندارد حلال به سازمان مرکزی پیشنهاد نمایند .

او با اشاره به اهمیت صادرات فرآورده های دارای نشان استاندارد حلال و گردش مالی قابل توجه آن افزود : فرآورده هایی مثل انواع اسنک ، شکلات و مواد آرایشی و بهداشتی پتانسیل دریافت نشان استاندارد حلال در استان را دارند و با توجه به درخواست های متعددی که از سوی تولید کنندگان این فرآورده ها وجود داشته است امیدواریم این مهم محقق گردد .

حجه الاسلام صالح آبادی نیز با تاکید بر اهمیت نشان استاندارد حلال گفت : اطمینان از منشاء حلیت در فرآورد های ژلاتینی و پروتئینی سوسیس و کالباس که به طور عام توسط مردم مصرف می شود موضوع بسیار مهمی است که باید مورد تاکید باشد .

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی همچنین گفت : بررسی منشاء حلیت در هنگام صدور مجوز واردات مواد اولیه محصولات غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید توسط مسئولین ذیربط کنترل های لازم در این خصوص انجام گیرد .

گفتنی است سازمان ملی استاندارد مرجع صدور نشان استاندارد حلال در کشور است و اداره کل استاندارد استان نیز با پیروی از قوانین و مقررات سازمان و همکاری خوب سایر نهادها و ادارات ذیربط در این خصوص گام های موثری برداشته و تا تحقق حداکثری اهداف موضوع مهم حلال پیش خواهد رفت .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر کپچا

*

Powered by WordPress | Theme Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to Bazanoclegowa.republika.pl/, Hockey Trade Rumors and Magazine WordPress Themes
طراحی سایت و بهینه سازی توسط خورشید تابان الکا
کلیه حقوق محفوظ است. | © 2018 اداره کل استاندارد استان قم